Moniammatillinen tiimimme

Arvoihimme kuuluu kiinteästi kestävän kehityksen tukeminen ja kierrättäminen sekä osatyökykyisten työllistäminen. Niinpä käyttämättömän tavarakasojen hyötykäyttöön saaminen ja raivausurakat sopivat hyvin monialaiselle osaajajoukollemme.

Reilun vuoden aikana tehdyt koulutuspäivät ja kokeilukeikat ovat osoittaneet, jotta tehokkaaseen järjestelytyöhön tarvitaan monenlaisia ihmisiä. Niitä, jotka pystyvät näkemään kokonaisuuden ja hahmottavat heti järkevän työjärjestyksen. Niitä, jotka pystyvät vielä tavaraähkyn ja väsymyksen jälkeenkin keskittymään yksityiskohtiin esim. poimimaan joukosta sen helmen, jolla on huikea keräilyarvo tai tärkeä tunnearvo asiakkaalle.

Kun vuosikymmeniä suvun ylijäämätavaroiden loppusijoituspaikkana toiminut kesämökki laitetaan myyntiesittelykuntoon yhden päivän aikana, tarvitaan koko tiimi. Ketju poltettavaan jätteen esikäsittelystä loppusammutukseen. Kokeneet lajittelijat, joilla on kirppiskokemusta eli taito tunnistaa hetkessä keräily- ja käyttöarvoa sisältävät tavarat ja tunnistaa materiaalit ja tietää uusimmat jätteenlajittelusäädökset. Lisäksi tarvitaan riuska siivoustiimi, joilla on taito tehdä olennainen nopeasti. Ja tietenkin stailaus ja lifestyle-silmää omaavat sipistelijät, jonka jälkeen lopputulosta voidaan yhdessä ihastella.

Hyväntekijä Raivareiden erikoisosaamista ovat liikuntarajoitteisten ja ikäihmisten kodit, joissa tarvitaan esteettömyystietoutta ja käytännön soveltamistaitoa. Keräilyyn taipuvaisen asiakkaan tai omaisten kohtaamisessa ovat myös psykologian taidot eduksi. Vanhojen tavaroiden ja muistojen läpikäyminen aiheuttaa usein tunnemylläkän, jossa tarvitaan tunnetaitoja. Erityisesti silloin, jos tavaroista luopuminen on kaikkineen vastentahtoista, mutta pakollista. Parhaimmillaan syvä luottamus syntyy, vanhat henkiset kuormat katoavat tavaroiden myötä ja uudistunut koti on turvallisempi ja viihtyisämpi.

Olemme todella ylpeitä moniammattillisesta Raivarit-tiimistämme, joka koostuu projektista riippuen seuraavista henkilöistä:

  • Eija Purhonen, järjestely- ja johtamiskokemusta
  • Tuulikki Hukka, psykologi, kotipalvelukokemusta
  • Riitta Nyberg, esteettömyystietoa, hankintaverkosto, projektinjohto
  • Helena Leppänen, materiaali-ja puhdistuskokemusta, antiikki- ja keräilytietoutta
  • Sharif Sowe, puhdistus- ja lajittelukokemusta, korjaustaitoa
  • Anna-Kaisa Soivuori, tekstiili- ja korjauskokemus, lajittelu-ja keräilytietous
  • Emilia Ryynänen, vammaishoitojakokemusta, lajittelutietous
  • Lisäksi Raivari-tiimiin kuuluu hyvä sähkömies, kaksi hyvää tapettinaista sekä useampia siivous-ja korjaustaitoisia henkilöitä.

Jos olet kiinnostunut tiimimme toiminnasta, kerromme mielellämme lisää. Soita 040 516 8885/Riitta Nyberg

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s