Tästä se lähti: Raivarit!

Pelkkä siivoaminen johtaisi harhaan. Pelkkä järjestelypalvelu olisi meille liian köykäistä. Elämäntapamuutosta tai couchaamista emme tohdi ottaa tehtäväksemme. Toisaalta tiimimme jäsenet ovat kaikki nähneet elämän koko kirjon— eivätkä oikeasti likaiset paikatkaan kauhistuta. Ennen kaikkea osaamme kohdata asiakkaamme juuri sellaisina, kun he ovat. Emme ole siivoojia, emmekä järjestelijöitä, olkaamme siis Raivareita!

Itäisessä Suomessa ”raivaaminen” on juuri sitä: tilan tekemistä, tavaroiden oikealle paikalle asettamista, siistimistä tai suuremmankin myllerryksen tekemistä. Raivaamme itäisen Suomen alueella koteja, kesämökkejä, toimitiloja, varastoja, ullakoita, kellareita, arkistoja. Ja totta- joskus teemme sitä suorastaan apinan raivolla, sillä pidämme siitä, että asiat pistetään kuntoon, käyttöarvoa sisältävä tavara lähtee kiertoon tai arvoton hävitetään asianmukaisesti! Asiakkaitamme voivat olla ketkä tahansa, myös kuntien sosiaalitoimet, edunvalvojat ja kuolinpesät.

 

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Tästä se lähti: Raivarit!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s